Akvarisztika


Üzletünkben édesvízi, trópusi halak 80-100 faját tartjuk állandó készleten, ezen kívül békák, csigák, rákok színesítik a kínálatunkat, kérésre természetesen különleges fajok beszerzését is vállaljuk. Komplett, teljesen felszerelt édesvízi és tengeri akváriumok széles méret és formaválasztékban kaphatók, de egyedi kéréseknek is eleget teszünk. Forgalmazunk  technikai felszereléseket (szűrők, szivattyúk, fűtők, légpumpák és világítástechnika), vízkezelő szereket, dekorációkat és táplálékokat, ezen kívül vízi növényeket nagy választékban. Megrendelésre elkészítünk egyedi méretű és alakú akváriumokat, melyhez háttérként választható előregyártott vagy általunk készített természethű műszikla háttér is, (26.000Ft/m2 áron). Akváriumbútorok és világítások minden méretben rendelhetők. Forgalmazunk: Sera, Tetra, Oase, Easy Life, Hydor, Eden, JBL termékeket.

Akvárium karbantartás:


Vállaljuk kész akváriumok karbantartását, rendszeres ellenőrzését vízminőség-tesztekkel, lakásokban és irodákban egyaránt.

Egyedi elképzelése van?


Már régóta álmodozik egy saját akváriumról, de még nem találta meg a megfelelőt?
Ne keressen tovább, készíttesse el saját elképzelései alapján! Cégünk húsz éves tapasztalattal rendelkezik édesvízi és tengeri akváriumok elkészítésében. Referencia munkáinkat a galériában megtekintheti. Hívjon bizalommal, garantáljuk a gyors és precíz munkát. Amennyiben az elképzelés már megszületett, egy személyes találkozón elvégezzük az ingyenes felmérést. Miután sikerült kiválasztani az ön számára legmegfelelőbb akváriumot, akár már két hét múlva gyönyörködhet benne az otthonában!

Aktuális különlegességek:


  • Kakadu törpesügér párok
  • Üvegharcsa
  • Fátyolos ancistrus XL
  • Vöröstorkú díszcsuka

Tovább a Webshop-ba…