/Információk
Információk 2017-03-31T16:11:28+00:00

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik. A  kézbesítés gyors, biztonságos, rugalmas, és garantáljuk, hogy a kiválasztott termékek kifogástalan, eredeti állapotukban érkeznek meg Önhöz. A megrendelt csomagok a feladást követő 1-2 munkanapon belül érnek el a szállítási címre . A házhoz szállítást csomagonként 40 kg-ig a GLS futárszolgálata végzi.

Díjszabás:

  • 10kg-ig és 100.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 1945.- ft
  • 20kg-ig és 100.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 2135.- ft
  • 40kg-ig és 150.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 4240.- ft

A díjak tartalmazzák a háztól házig szállítás, a biztosítás és az utánvét díját, valamint az általános forgalmi adót.

FONTOS: Tófólia, geotextília és kőfólia termékek esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a szállítási költségekkel kapcsolatban.

Megjegyzés

A megrendelés napján csak abban az esetben tudjuk a megrendelt árut elküldeni, ha a megrendelés 12 óráig beérkezik és a termék(ek) raktáron van(nak). Az általánosan várható szállítási idő 2-5 munkanap. Kivéve ha:

  • az adott termék(ek) hiánycikk(ek)
  • a rendelt terméknél más szállítási időt jelöltünk
  • beszállítóink 3 napnál hosszabb időre vállalják csak annak beszerzését
  •  vis major, előre nem látható közlekedési akadályok esetén

Amennyiben a feltüntetett szállítási határidőt (max. 5 munkanap) meghaladja a kiszállítás tényleges időpontja, erről minden esetben tájékoztatást adunk e-mailben vagy telefonon és mindent megteszünk azért, hogy a csomag a minél hamarabb célba érjen.

ÁRAK
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a Webáruházban a Termékek mellett talál. Az árak bruttó árak forintban (HUF), az ÁFÁ-t tartalmazzák, egy darab Termékre vonatkoznak, nem tartalmazzák a szállítási költséget. A Termékek árainak feltüntetésekor a Webáruház a tőle elvárható legnagyobb gondossággal jár el, azonban esetleges technikai, adatrögzítési hibák előfordulhatnak. Az esetleges technikai, adatrögzítési hibák esetén a  Webáruház ajánlati kötöttsége nem áll fenn, az ilyen hibákért felelősséget nem vállal.

VISSZAIGAZOLÁS
Minden rendelésről e-mailben visszaigazolást küldünk. Ez azt jelenti, hogy Ön a rendelés feladását követően egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről, ez azonban még nem minősül szerződéskötésnek.

FIZETÉSI FELTÉTELEK
Webáruházunkban CSAK GLS UTÁNVÉTELLEL történő fizetésre van lehetőség. Utóbbi esetén a teljes vételárat a csomagolási- és szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.
Kérjük, abban az esetben rendelje meg a kívánt Termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak ÁRÁT! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a csomagolási- és szállítás díját a Megrendelőre terheljük és ezen követelésünket szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

SZÁLLÍTÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS
Ha a Webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vevőt tájékoztatni.

SÉRÜLT ÁRU VISSZAVÉTELE 
Amennyiben a Termékről felbontás során a kézbesítést végző személy jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a Termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleges sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

ELÁLLÁSI JOG
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében, a Vevő a Termék átvételét követő 8 (azaz nyolc) munkanapon belül e-mailben, az info@vad-vilag.hu címre megküldve indoklás nélküli értesítésével elállhat a vásárlástól. A Terméket/Termékeket eredeti, sértetlen állapotában, a számlával együtt kell visszaküldeni címünkre. A csomag visszaküldésének címe: Vad Világ Díszállat kereskedés, 3200 Gyöngyös Dózsa Gy. út 1/1.
A Vásárló viseli az elállási jog gyakorlása miatt a Termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az utánvéttel visszaküldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. A visszaérkezett Terméket megvizsgáljuk. A kifogástalan, ép, újként ismét értékesíthető Termékeknek a Vevő által kifizetett ellenértéket a Termék visszaérkezésétől számított 30 munkanapon belül Belföldi Postautalvány (rózsaszín csekk) segítségével küldjük vissza.
Nem vonatkozik az elállási jog a hiányos, használt és az átvétel után megsérült Termékekre.

Általános szerződési feltételek