A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI MÓDJAI, KÖLTSÉGEI

Házhoz szállítás
Cégünk igyekszik a csomagolási és postaköltségeket a minimálisra csökkenteni. A csomagokat az MPL futárszolgálattal szállítjuk ki, de egyes csomagok kiküldésénél más futárszolgálatokkal is kapcsolatban állunk.

Az MPL vállalja, hogy a csomagot a feladást követő MUNKANAPON, és MUNKAIDŐBEN kézbesíti. A Posta a csomagok kézbesítését munkanapokon 8-17óra között–a címzett első kézbesítési kísérletet követő eltérő rendelkezése hiányában –kétszer kísérli meg. Az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén, amennyiben a feladó a kísérőokiraton, illetve címiraton a csomag küldemény kézbesítési címe mellett megadja a címzett telefonszámát, a Posta ezen az elérhetőségen –az értesítő hátrahagyását megelőzően –megkísérli egyeztetni a másodszori kézbesítés időpontját. A telefonszám hiánya, illetve az egyeztetési kísérlet sikertelensége esetén a Posta a csomag küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra, melyen feljegyzi a kézbesítési kísérlet dátumát (hónap, nap, időpont) és azt a telefonszámot, amelyen a másodszori kézbesítés időpontját a címzett egyeztetheti. A címzett által (az értesítő alapján) kezdeményezett egyeztetés elmaradása esetén a csomag küldemény kézbesítésének másodszori kísérletére a következő munkanapon kerül sor. Amennyiben a futár senkit nem tud elérni, és senki nem jelentkezik a csomagért, visszaszállítják a feladónak, jelen esetben a Vad Világ Díszállat kereskedés és Akvarisztikának.

Házhoz szállítási költség 
A Vad Világ Díszállat kereskedés és Akvarisztika által kiszámlázott szállítási költség közvetített szolgáltatást tartalmaz.

Díjszabás:

  • 2kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 2180.- ft
  • 5kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 2360.- ft
  • 10kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 2480.- ft
  • 20kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 2900.- ft
  • 30kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 4580.- ft
  • 40kg-ig és 50.000.- ft értékig a szállítás Magyarország területén 6280.- ft

A díjak tartalmazzák a háztól házig szállítás, a biztosítás és az utánvét díját, valamint az általános forgalmi adót.

Személyes átvétel
Amennyiben rendelését személyes átvétellel rendelte meg, abban az esetben a csomagot üzletünkből veheti át az oldal tetején megjelenő nyitvatartási időben.

Üzletünk címe: az oldal tetején a céginformációkban illetve a kapcsolat oldalunkon található.A rendeléseket minden esetben feldolgozzuk, előkészítjük. Ezért a személyes átvételes csomagoknál a feldolgozás után értesítjük a megrendelőt az átvétel lehetséges időpontjáról. A személyes átvételre rendelt csomagokat 1 hétig áll módunkban tárolni. Kérjük, addig gondoskodjon az elszállításról. 1 hét után a rendelt csomagot automatikusan visszatároljuk és a rendelése törlésre kerül. 

Szállítási határidők 
Webáruházunk több tucat beszállító termékeit kínálja. A termékek jelentős része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfél szolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Általános szerződési feltételek