Kertitó


“A tó egy bonyolult ökológiai rendszer, megfelelő karbantartást és figyelmet érdemel.”

Cégünk a kertitó technika és felszerelés árusítása mellet kertitó építéssel is foglalkozik, így biztosított vásárlóink számára a profi, szakszerű kiszolgálás. Szaktanácsadással, tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással és felújítással segítjük kellemessé és szebbé tenni Ön és családja környezetét. Bemutató tavunkat helyben megtekintheti.


Üzletünkben árusítunk tófóliát különböző vastagságban, igény szerinti lepelméretekben. Szivattyúk és tószűrők, tóápolási termékek, vízi játékok és világítás technika mind kiváló minőségű megbízható termékek. Vegyszerek, haltápok és egyéb kiegészítők, vízi és vízparti növények valamint ültetésükhöz szükséges talaj és eszközök széles skáláját forgalmazzuk. Koipontyok, aranyhalak, tavikagylók, csigák több színben és méretben megvásárolhatóak.

PONTEC, JBL, OASE, SERA, TETRA termékek forgalmazása, kertépítőknek kedvezménnyel!


Kerti tavat szeretne építtetni?

Már régóta álmodozik egy saját kerti tóról?
Készíttesse el saját elképzelései alapján! Cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik kerti tavak, vízfalak, csobogók elkészítésében. Referencia munkáinkat a galériában megtekintheti. Hívjon bizalommal, garantáljuk a gyors és precíz munkát. Amennyiben az elképzelés már megszületett, egy személyes találkozón elvégezzük az ingyenes felmérést. Miután sikerült kiválasztani az ön számára legmegfelelőbb összeállítást, akár már két hét múlva gyönyörködhet benne az otthonában!
Kérje ajánlatunkat! 

Bővebb információ.