Díszmadarak


A díszmadarak káprázatosan színes és barátságos fajaiból, a papagájok és díszpintyek között minden madártartó megtalálhatja leendő kedvencét.

 Madarak


Színes apróságok és kézzel nevelt szelíd nagy papagájok megvásárolhatók és megrendelhetőek üzletünkben. A madarak nagy része saját ellenőrzött tenyészetünkből származik, az import és védett példányokat CITES engedéllyel árusítjuk.

Felszerelés


Üzletünkben megtalálható illetve megrendelhető minden díszmadár számára az ideális táplálék, kalitka és egyéb szükséges felszerelés. Különböző méretben és színben a vevő és a díszmadár igényeihez igazodva. A kalitkák között vannak egyszerűbb, felszerelés nélküli és teljesen felszerelt akár több madár számára is megfelelő otthonok. Kínálatunkban megtalálhatóak a nagyobb madárházak és röpdék is, melyek tarthatóak lakásban, de akár a szabadban is. A papagájok kedvelt időtöltése a játék, ezért ne feledkezzünk el gondoskodni erről sem. Fa és műanyag játékok, hinták, létrák, tükrök mind a szárnyas kedvencünk boldog mindennapjainak kellékei. A táplálékok között minden fajnak megtalálható a leg ideálisabb összeállítás. Etetők és itatók széles választékban kaphatóak minden méretű díszmadárhoz.

Díszmadarak tartásával kapcsolatos információt ITT talál.