Kutya


„A kutya az ember legjobb barátja” Nem véletlen a mondás, napjainkban a kutyák a legnépszerűbb háziállatok. Ez a kapcsolat ember és eb között már több tízezer éve kezdődött és mára olyan szorossá fűződött, hogy a kutyák szinte családtagként élnek velünk. Számos területen segítik munkánkat és vigyáznak ránk és családunkra. A kutyák a leg hűségesebb állatok, intelligenciájuk magas. Az az eb amely megbecsülve és szeretetben érzi magát akár az életét is feláldozza gazdájáért. Szerencsére mára a kutyatartók már bőséges kínálatból válogat hatnak kedvencük számára.
Üzletünkben mindent megtalál, amire kutyájának szüksége lehet.
Pórázok, nyakörvek és hámok színes kínálatban, a kutyafekhelyek nemcsak anyagukban és méretükben, de mintázatukban is változatosak. Etetők és itatók, száraz és konzerves táplálékok, szállító boxok, kutyaruhák széles választékban kaphatóak. Játékok, frizbik, higiéniai termékek, vitaminok és jutalomfalatok mind a kedvencünk boldog mindennapjait szolgálják. Gondoskodjunk róluk olyan szeretettel, amilyet egy családtag megérdemel.

kutya-cica-vad-vilag

Macska


Körülbelül 10 000 évvel ezelőtt kezdett az ember társaságában élni és ez a kapcsolat napjainkra egyre szorosabbra fűződött. A macska az egyik legközkedveltebb háziállat, számos fajtája és színváltozata létezik. Lehet akár szoba vagy kerti cica, a törődést mindenképp hálás dorombolással és bújással köszöni meg.
Üzletünkben minden megtalálható, ami egy cica szíve vágya, a több emeletes cica kuckótól kezdve a díszes nyakörveken és hámokon át az ízletes száraz és konzerv táplálékokig. Fekhelyek és játékok, zárt és nyitott cica WC-k, szállítók, stb, mind a cicák és gazdik igényeinek megfelelően. Folyamatosan bővülő kínálatunkban reméljük, megtalálja az ön számára ideális terméket.

Macska